Szlachta Rzeczpospolitej podczas Wolnej Elekcji dokonała wyboru nowego władcy i osadziła na tronie Daniela Januarego von Tauer-Krak.
Nowy władca ogłosił iż będzie panował jako Stefan II Daniel. http://www.rzeczpospolitaobojganarodow. ... =40#p65349
Pomysł jest @Bruno Petrowicz Catalan tak więc nie chcę zabierać mu inicjatywy, którą wykazał się otwierając wątekNorbert de Catalan pisze: ↑30 cze 2022, 14:00 @F. hr. Vazquez de Saavedra zamiast podsuwać pomysły innym proszę samemu wyjść z inicjatywą![]()
Wieści ze świata to temat dość ogólny i może go kontynuować każdy chyba, że zamierza się prowadzić własną agencję prasową/gazetę itp.F. hr. Vazquez de Saavedra pisze: ↑30 cze 2022, 14:03Pomysł jest @Bruno Petrowicz Catalan tak więc nie chcę zabierać mu inicjatywy, którą wykazał się otwierając wątekNorbert de Catalan pisze: ↑30 cze 2022, 14:00 @F. hr. Vazquez de Saavedra zamiast podsuwać pomysły innym proszę samemu wyjść z inicjatywą![]()
![]()
Decyzję tutaj można już pozostawić tylko Ekscelencji @Bruno Petrowicz Catalan jaki ma pomysłNorbert de Catalan pisze: ↑30 cze 2022, 14:07Wieści ze świata to temat dość ogólny i może go kontynuować każdy chyba, że zamierza się prowadzić własną agencję prasową/gazetę itp.F. hr. Vazquez de Saavedra pisze: ↑30 cze 2022, 14:03Pomysł jest @Bruno Petrowicz Catalan tak więc nie chcę zabierać mu inicjatywy, którą wykazał się otwierając wątekNorbert de Catalan pisze: ↑30 cze 2022, 14:00 @F. hr. Vazquez de Saavedra zamiast podsuwać pomysły innym proszę samemu wyjść z inicjatywą![]()
![]()
Bardzo mnie cieszy inicjatywa Ekscelencji! Zastanawiam się czy można otworzyć forum na którym moglibyśmy takie v-wieści zamieszczaćBruno Petrowicz Catalan pisze: ↑30 cze 2022, 15:38 Nie przypisuję sobie wyłączności na zbieranie i przedstawianie informacji oraz wydarzeń jakie maja miejsce w innych krajach. Wątek otworzyłem uznając że jak dotąd takie informacje były rzadko przedstawiane i raczej rozproszone w wielu miejscach, a warto by utworzyć stałe miejsce dla takich wieści. Zachęcam wszystkich do publikacji tutaj ciekawych wydarzeń.
i właśnie trwa bal koronacyjny -tutaj i pytanie też do Waszych Ekscelencji jak zmienić nazwę użytkownika?Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑30 cze 2022, 13:28RZECZPOSPOLITA OBNOJGA NARODÓW
Szlachta Rzeczpospolitej podczas Wolnej Elekcji dokonała wyboru nowego władcy i osadziła na tronie Daniela Januarego von Tauer-Krak.
Nowy władca ogłosił iż będzie panował jako Stefan II Daniel. http://www.rzeczpospolitaobojganarodow. ... =40#p65349