IMIĘ I NAZWISKO: Fatima Popow-Chojnacka
PAŃSTWO: Księstwo Sarmacji
SIEDZIBA: Książęce Miasto Grodzisk
DEKLAROWANA KWOTA WSPARCIA: 501 Pt
POTWIERDZENIE PRZELEWU:
https://bank.leocja.org/potwierdzenie/m/81126
Rozwiązanie nie jest idealne, ale działa - sprawdzało się w KDA i teraz też się sprawdzi, z resztą chodzi tu o zwiększenie nagród w zawodachKajetan Sikorski pisze: ↑22 lip 2024, 15:55 Co jest dla mnie dziwne. Proszę zobaczyć - wg dzisiejszego kursu 500 Pts to 363 lt w MBP. Zebranie 363 lt w Banku Sarmacji to kwestia np. jednokrotnego wzięcia udziału w Programie Pracy Społecznej (czyli jedno kliknięcie) lub otrzymania 5 polubień (serduszek) przy swoich postach. Natomiast żeby uzbierać 500 Pts w MBP potrzeba 40 - 60 dni przeciętnej aktywności na forum. Zrównanie 1 kliknięcia do ponad miesięcznej aktywności jest dla mnie dziwne. Należałoby przyjąć raczej kurs np. 1 Pts = 10 lt w BS. Lepiej oddawałoby to wartość obu walut.
Nie twierdzę, że nie działa, tylko Skarland jest na tym stratnyNorbert de Catalan pisze: ↑23 lip 2024, 16:46Rozwiązanie nie jest idealne, ale działa - sprawdzało się w KDA i teraz też się sprawdzi, z resztą chodzi tu o zwiększenie nagród w zawodachKajetan Sikorski pisze: ↑22 lip 2024, 15:55 Co jest dla mnie dziwne. Proszę zobaczyć - wg dzisiejszego kursu 500 Pts to 363 lt w MBP. Zebranie 363 lt w Banku Sarmacji to kwestia np. jednokrotnego wzięcia udziału w Programie Pracy Społecznej (czyli jedno kliknięcie) lub otrzymania 5 polubień (serduszek) przy swoich postach. Natomiast żeby uzbierać 500 Pts w MBP potrzeba 40 - 60 dni przeciętnej aktywności na forum. Zrównanie 1 kliknięcia do ponad miesięcznej aktywności jest dla mnie dziwne. Należałoby przyjąć raczej kurs np. 1 Pts = 10 lt w BS. Lepiej oddawałoby to wartość obu walut.![]()
Możliwe, ale nie chce mi się wymyślać lepszego rozwiązania.Kajetan Sikorski pisze: ↑23 lip 2024, 18:00 Nie twierdzę, że nie działa, tylko Skarland jest na tym stratny![]()
NAZWA SPONSORA lub IMIĘ I NAZWISKO: Hasseland