Witam !

Jesteś nowym mieszkańcem Królestwa Skarlandu? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na początek.
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda

Witam !

Post autor: Juan de la Cerda »

Witam serdecznie wszystkich obywateli, mieszkańców i rezydentów Królestwa Skarlandu, zwłaszcza Jego Królewską Mość Norberta de Catalana.
Po bardzo długiej nieobecności (będzie dobrych kilka lat) w świecie mikronacji postanowiłem zaszczycić (bądź nie :lol: ) mikroświat moją obecnością raz jeszcze.
W zamierzchłych czasach było mi sprawować liczne urzędy polityczne, dyplomatyczne, dynastyczne a nawet duchowne w mikroświecie zatem mam nadzieję że przydam się tutaj i będę w stanie pomóc w budowie Królestwa.

Rodzina de la Cerda to stary hiszpańsko-francuski ród w przeszłości szczycący się wieloma osiągnięciami w budowie państw i królestw.
Proszę mnie pokierować czy jest coś w czym mogę zacząć pomagać i zakasać rękawy do pracy.

Prywatnie mieszkam w Wielkiej Brytani, studiuję kierunek medyczny i mam 29 lat.
Obrazek (-) Juan de la Cerda - Sekretarz Spraw Wewnętrznych Królestwa Skarlandu
- Gubernator Królewski Korony Królestwa Wschodniej Estelli
- Wykładowca w Instytucie Prawa i Administracji na de la Real Academia de Skarland.
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Re: Witam !

Post autor: Norbert de Catalan »

Witam Cię ponownie w Królestwie Skarlandu. Miło gdy do ojczyzny wracają "starzy wyjadacze" choć pod innymi personaliami (pod tymi poprzednimi mogło by być ciężko :lol: ). Zająć się zawsze jest czym - w trybie bez konkursowym możesz zostać nawet generałem Gwardii Królewskiej lub Narodowej :D ale to naturalnie po uzyskaniu obywatelstwa.
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda

:lol: :lol: To było tyle lat temu, że już nawet nie pamiętam jak to się potoczyło że mi się zdarzyło kopnąć w kalendarz.
Z pewnością było to bardzo barwne :lol: :lol:
Gotów jestem do każdej pracy, oczywiście polityczna działalność jak zawsze pozostaje moją główną drogą.
- Wykładowca w Instytucie Prawa i Administracji na de la Real Academia de Skarland.
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Dzień dobry, witam spowrotem po latach tułaczki na ojczystej ziemi! Może uda się nam wspólnie coś ruszyć w kwestii przywrócenia aktywności.
Su Alteza Real la Princesa de Polonia, la Princesa de Lituania y Urbino
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda

Adelajda Radziwiłłówna pisze: 05 kwie 2025, 11:39 Dzień dobry, witam spowrotem po latach tułaczki na ojczystej ziemi! Może uda się nam wspólnie coś ruszyć w kwestii przywrócenia aktywności.
Dziękuję za to ciepłe powitanie Wasza Wysokość, mam nadzieję, że uda nam się coś zdziałać i przywrócić świetność Skarlandu sprzed lat; niegdyś tak barwnego w swojej aktywności i narracji. :D
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Również mam taką nadzieję! Mimo "ucieczki" za granicę wciąż o Skarlandzie pamiętam. Jednakże coś można w pojedynkę?
Su Alteza Real la Princesa de Polonia, la Princesa de Lituania y Urbino
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda

Z pewnością nie jest łatwo utrzymywać swoją aktywność jeśli niewielu jest wokoło do pracy. Z pewnością przy odrobinie motywacji i chęci coś uda się zdziałać:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z Nami!”