Witam
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Re: Witam
Wasza Wysokość Chciałbym się zapytać albowiem myślałem nad orderami, medalami. Czy są teraz jakieś odznaczenia medale ustanowione? , czy można od początku? Jeśli tak to chętnie przedstawię listę medali, orderów które możemy wprowadzić. Tak jak już pisałem co do systemu to musimy pogadać na priv i tam wtedy zrobimy system do nadawania.
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
W archiwum mamy Dekret Królewski o Orderach Imperium Skarlandzkiego z dnia 7 grudnia 2014 roku, nie został on uchylony więc można go uznać za obowiązujący. Chyba, że ma Pan pomysł na zmiany to chętnie wysłucham propozycji
-
-
Odznaczenia
Dziękuje tego szukałem. Znaleźć nie mogłem. Po zapoznaniu się z nimi przekaże moje ewentualne propozycje.
-
-
Odznaczenia
Mam taką propozycję aby dodany został:
Order Przyjaźni. Order nadawany byłby za wkład w dzieło rozwoju współpracy międzynarodowej oraz umacniania i pogłębiania przyjaźni łączącej Królestwo Skarlandu z innymi narodami mikroświata. podobnym do tego orderu jest Order Karola I, ale ustawienie tego orderu dawałoby dodatkowy prestiż dla gości zagranicznych, bo to byłby taki oddzielny order.
Przydałby się order za wspieranie kultury narodowej, wkład w rozpowszechnianie nauki i działalność akademicką, uniwersytecką.
Istnieje order św. Ferdynanda, i jest on dla wojskowych ale orderów dla wojska nigdy za wiele. Myślę o Medalu Wojska/Medal Wojskowy. Dla żołnierzy zasłużonych dla Sił Zbrojnych, za okazanie w boju bohaterstwo: w turniejach, jak i na wojnie. Dodatkowo można by zrobić taki "podMedal"/krzyż ; zasługi Wojskowej, zasługi morskiej, zasługi lotniczej.
każdym medalem się zajmę i przygotuję oraz przekaże grafikę opis i to co potrzeba.
Order Przyjaźni. Order nadawany byłby za wkład w dzieło rozwoju współpracy międzynarodowej oraz umacniania i pogłębiania przyjaźni łączącej Królestwo Skarlandu z innymi narodami mikroświata. podobnym do tego orderu jest Order Karola I, ale ustawienie tego orderu dawałoby dodatkowy prestiż dla gości zagranicznych, bo to byłby taki oddzielny order.
Przydałby się order za wspieranie kultury narodowej, wkład w rozpowszechnianie nauki i działalność akademicką, uniwersytecką.
Istnieje order św. Ferdynanda, i jest on dla wojskowych ale orderów dla wojska nigdy za wiele. Myślę o Medalu Wojska/Medal Wojskowy. Dla żołnierzy zasłużonych dla Sił Zbrojnych, za okazanie w boju bohaterstwo: w turniejach, jak i na wojnie. Dodatkowo można by zrobić taki "podMedal"/krzyż ; zasługi Wojskowej, zasługi morskiej, zasługi lotniczej.
każdym medalem się zajmę i przygotuję oraz przekaże grafikę opis i to co potrzeba.
- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Wasza Królewska Mość jeśli można i taka twoja wola to pragnąłbym objąć urząd, funkcje Przewodniczącego Generalitatu.Norbert de Catalan pisze: ↑26 sie 2020, 10:59 Oczywiście, jeżeli Józef będzie zainteresowany, to proszę o kontakt![]()
Z uszanowaniem
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia