Gratuluję, Świetny wybór.
Laudetur Iesus Christus!
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Re: Laudetur Iesus Christus!
-
-
Odznaczenia
Dobrze zatem przedstawiam projekt przedstawiony przez Abp. Gagika pod obrady Kortez generalnych.
- Gagik Bagratyda • Stempel
- Kontakt:
Ogromnie się cieszę! Mam nadzieję, że już wkrótce (arcy)biskupem Walencji będzie rodowity Skarlandczyk.
o. Gagik Bagratyda
Գագիկ Բագրատունի
Գագիկ Բագրատունի
-
-
Odznaczenia
Chyba do tego długa droga. Pan Enrique dopiero w tym tygodniu odzyska status kapłana prezbitera. Musi trochę posłużyć i wtedy staje się chyba biskupem i dopiero Arcybiskupem. Ale gdzieś czytałem że było tak że trzeba ileś czasu być kapłanem i potem biskupem aby zostać nominowany wyżej. Ale pewny nie jestem czy tak teraz jest.
- Kontakt:
W świecie wirtualnym chyba nie ma takich zasad. Niemniej już jako prezbiter może być administratorem diecezji.
o. Gagik Bagratyda
Գագիկ Բագրատունի
Գագիկ Բագրատունի
- Ludwik Potocki Catalan
-
Odznaczenia
Książę Arcybiskupie Prosimy przekazać wieści ze Skarlandu. Oczekujemy zatem na oficjalne powołanie diecezji/archidiecezji i nadanie nam jakiegoś kapłana.
Patrząc po RON to niedługo powinien na nowo przybyć Enrique ale czekamy wszyscy na oficjalne instrukcje oraz decyzje z góry.
Ludwik Potocki Catalan
-
-
Odznaczenia
Dokładnie.Ludwik Potocki pisze: ↑25 lut 2021, 12:46 Książę Arcybiskupie Prosimy przekazać wieści ze Skarlandu. Oczekujemy zatem na oficjalne powołanie diecezji/archidiecezji i nadanie nam jakiegoś kapłana.Patrząc po RON to niedługo powinien na nowo przybyć Enrique ale czekamy wszyscy na oficjalne instrukcje oraz decyzje z góry.
- Kontakt:
Przepraszam, ale myślałem, że potrzebny jest jeszcze królewski podpis.
o. Gagik Bagratyda
Գագիկ Բագրատունի
Գագիկ Բագրատունի
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
O kur... ka... zapomniałem autografu strzelić... się nadrobi tylko skończę siać postrach na kieleckich ulicach

-
-
Odznaczenia
Norbert de Catalan pisze: ↑25 lut 2021, 16:27 O kur... ka... zapomniałem autografu strzelić... się nadrobi tylko skończę siać postrach na kieleckich ulicach![]()
![]()
Ekscelencjo, będziemy wielce radzi jeśli przekaże Pan wyrazy uznania oraz szacunku Patriarsze Piotrowi oraz zaprosi go w imieniu rodu Catalanów tj. moim oraz mojego Ojca na pielgrzymkę do Katedry, kiedy tylko wydane zostaną dekrety o utworzeniu tutaj jednostki administracyjnej.
Bóg z Wami.