Alabado sea Jesucristo!
- Enrique Sánchez Oviedo • Stempel
-
Odznaczenia
Re: Alabado sea Jesucristo!
Trochę jest w tym prawdy...
/-/ Abp Enrique hrabia Sánchez Oviedo, OSI
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo

- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Bo mikronacje to nie moja pracaFranco Martínez pisze: ↑28 sie 2021, 19:54Patrzyłem w pańskie posty i aktywność. Nie wygląda aby był Pan zbytnio aktywny. Często Pana nie ma i nie kończy Pan swoich projektów.José Guillermo Potocki pisze: ↑28 sie 2021, 19:50Śmieszny i nie tylko. Człowiek orkiestra.
Jest Pan wszędzie i nigdzie.![]()
-
Franco Martínez
Dobra, spokojnie nie spinaj się. Nie bądź taki poważny, to tylko zabawa i zwykła rozmowa.

-
Franco Martínez
- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Nie wiem kto tu się spina 
-
Odznaczenia
Jeśli mogę prosić to skoro się bawimy, prosiłbym o zwracanie się do Pana Józefa albo Panie Józefie, albo Ekscelencjo ze względu na to, że Pan Józef jest Przewodniczącym Rządu. 
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo

-
Franco Martínez
-
Odznaczenia
Dziękuję.
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo

-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Cieszy mnie wasza dyskusja i aktywność, bo widzę sporo postów nastukaliście.

Zapraszam Pana do złożenia wniosku o wizę, potem o obywatelstwo. Chętnie podyskutujemy na pewno bo szkoda, że sie nic nie dzieje. Fajne, że zaczęło się na tematy wiary a potem przeszło na ogólne. Zapewniam o miłej atmosferze i szacunku z naszej strony. Jeśli będzie Pan chciał może Pan zostać u nas duchownym Rotryjskim. Jest ich mało, dlatego szybko może Pan awansować. I na pewno za rok albo dwa zostanie Pan kardynałem.

Choć lepiej nie będę tutaj wchodził w kompetencje rotryjskich duchownych w tym samego Patriarchy. Zapraszam do rozmowy z @Janusz Zabieraj @Pío María de Médici @Mikołaj Dreder @Enrique Sánchez Oviedo @Aurelio de Medici y Zep
Zapraszam Pana do złożenia wniosku o wizę, potem o obywatelstwo. Chętnie podyskutujemy na pewno bo szkoda, że sie nic nie dzieje. Fajne, że zaczęło się na tematy wiary a potem przeszło na ogólne. Zapewniam o miłej atmosferze i szacunku z naszej strony. Jeśli będzie Pan chciał może Pan zostać u nas duchownym Rotryjskim. Jest ich mało, dlatego szybko może Pan awansować. I na pewno za rok albo dwa zostanie Pan kardynałem.
Choć lepiej nie będę tutaj wchodził w kompetencje rotryjskich duchownych w tym samego Patriarchy. Zapraszam do rozmowy z @Janusz Zabieraj @Pío María de Médici @Mikołaj Dreder @Enrique Sánchez Oviedo @Aurelio de Medici y Zep
-
Franco Martínez
A czemu nie mógłbym być od razu kardynałem, lub biskupem? Skoro to jest zabawa i mogę być kim chcę to czemu nie mogę zacząć od biskupa?