Pangard Racing Team

Miguel de Catalan Stempel

Odznaczenia

Re: Pangard Racing Team

Post autor: Miguel de Catalan »

To może lepiej jechać tak bez zespołu. Bo skoro tylko na jeden wyścig...
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Szanowni Panowie...
Jak wiecie rajdy pod egidą RMAW stały się dość popularne. Grafik jest napięty, gdyż zwyczajnie przygotowanie takiego rajdu jest niezwykle czasochłonne dlatego 6 dużych rajdów na sezon to maksymalna ilość. Natomiast co do zasady-nikogo nie skreślam, ba, nawet wspieram. Wszystko zależy od zainteresowania z Waszej strony w okolicach września. Sezon III chciałbym ruszyć nie wcześniej niż październik, ew.koniec września, tak by to się nie przejadło.
Jednym z kryteriów jakie sobie wyznaczyłem przy wyborze miejsc, gdzie odbędą się rajdy jest posiadanie aktywnych kierowców. Osoba Herr Petrowicza Catalana to jednak znakomity przykład, że jemu należy się rodzimy rajd. I to bez zbędnej wazeliny przyznaje, że Pangard Team jest jednym z najlepiej prowadzonych zespołów. Świetnie się prezentuje i osiąga wspaniałe wyniki.
Nic nie stoi też na przeszkodzie by wystawić dwa zespoły dwuosobowe Pangard Team...
Jeśli chodzi o dwa rajdy na skarlandzkich terenach, to nie ma absolutnie takiej możliwości. Teraz mamy taki przypadek ze Sclavinią, ale to pojedynczy przypadek i nie planuje tego powielać poza ew. MAW. W dodatku bylibyscie debiutantami, więc myślę, że jeden i tak w pełni by Was ukontentował.
Prosiłbym o przypominanie się i jeśli już jest taka osoba to o kontakt w sprawach organizacyjnych.

Odznaczenia

Dobrze, dziękujemy. Zatem Spotykamy sie w sezonie III na ziemiach Vaarlandu. :D
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Miguel de Catalan pisze: 04 kwie 2021, 21:48 Dobrze, dziękujemy. Zatem Spotykamy sie w sezonie III na ziemiach Vaarlandu. :D
Liczę, że zapał nie zniknie... ;)
Awatar użytkownika
Bruno Petrowicz Catalan Stempel

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Bruno Petrowicz Catalan »

Heinz-Werner Grüner pisze: 04 kwie 2021, 21:43 ... bez zbędnej wazeliny przyznaje, że Pangard Team jest jednym z najlepiej prowadzonych zespołów. Świetnie się prezentuje i osiąga wspaniałe wyniki.
Bardzo dziękuję Ekscelencji za uznanie. Staramy się i mam cichą nadzieję, że to dopiero początek naszej drogi do przyszłych sukcesów. Cieszę się że zainteresowanie wyścigami samochodowymi tak zyskało w Skarlandzie i powstał pomysł utworzenia drugiego zespołu Pangarda. Oby tylko starczyło mam zapału, to w lipcu - sierpniu zaczniemy przygotowania do III sezonu. :)
Bruno Petrowicz Catalan
Obrazek

Odznaczenia

Jeśli wyścig będzie u nas to zespół powstanie. Ja chcę tego na chwałę Bożą i Skarlandu. Skoro Pan @Karsten Cayetana jest zainteresowany i chętny to może założyć zespół i może wystartuje jeszcze w tym drugim sezonie aby nabrać pewności siebie i zaznajomić się z mechaniką aby w Skarlandzie nasze zespoły rodzime wygrały.

Odznaczenia

Nowy zespół proponuję nazwać: Hurtan Racing Team, od rodzimej Walenckiej firmy Hurtan, produkującej samochody.: viewtopic.php?p=2635#p2635
Jako właściciel dostarczę pojazdy. @Karsten Cayetana wchodzi Pan w to ?
Awatar użytkownika
Karsten Cayetana Stempel

Odznaczenia

Post autor: Karsten Cayetana »

Oczywiście!
Karsten Cayetana,
Kiedyś:
Prezydent Kortezów Generalnych.
Hildago Królestwa Skarlandu.
Trener Scarlañia Valencia.
Selekcjoner Reprezentacji Skarlandu.
Ambasador w Królestwie Santery i Królestwie Turetii.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bruno Petrowicz Catalan Stempel

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Bruno Petrowicz Catalan »

Miguel de Catalan pisze: 05 kwie 2021, 11:45 Skoro Pan @Karsten Cayetana jest zainteresowany i chętny to może założyć zespół i może wystartuje jeszcze w tym drugim sezonie aby nabrać pewności siebie i zaznajomić się z mechaniką aby w Skarlandzie nasze zespoły rodzime wygrały.
Widzę że plany powołania drugiego zespołu Skarlandzkiego powoli się materializuje. Pozostaje mi jedynie poprzeć propozycję zgłoszenia Hurtan Racing Team https://forum.austro-wegry.org/viewtopi ... =130&t=583 i rozpocząć przygotowania do kolejnego rajdu, który już 24-25 kwietnia odbędzie się w Leocji. :)
Bruno Petrowicz Catalan
Obrazek
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Ja również kibicuje powstaniu Hurtan RT! ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Koronne”