Dziwna sprawaBruno Petrowicz Catalan pisze: ↑30 sie 2021, 7:46Wróci, wróci, o ile już nie ma założonego konta. Zwracam uwagę że szanowny Franco Martínez dokonał rejestracji swego konta 13 listopada 2020 roku, a wątek powitalny rozpoczął 27 sierpnia br. Dziwi mnie tylko że jego aktywność to aż 246 postów. W wątku powitalnym jest 27, gdzie reszta ?
Albo to konto wcześniej było pod innymi personaliami, które nasz gość sobie zmienił, a posty wcześniej na nim napisane są w archiwum, albo ... nie będę rozwijał. Sprawa do wyjaśnienia przez osoby administrujące forum.
![]()
Alabado sea Jesucristo!
- Alicia Curie • Stempel
Re: Alabado sea Jesucristo!
Alicia Curie
- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Chyba jednak służby nie działają tak preżnie, choć oczywiście lepiej później niż wcale...
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Salvatore Ramirez miał inny adres IP od Franco Matrineza przez co nie wykryłem aby były to te same konta.
Skoro te adresy są zablokowane to już nie musze się o nie martwić.
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
IP zawsze może być różne. Chodzi o weryfikacje adresu e-mailMiguel de Catalan pisze: ↑30 sie 2021, 12:16 Salvatore Ramirez miał inny adres IP od Franco Matrineza przez co nie wykryłem aby były to te same konta.
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Dobrze. Będę bardziej uważny.Norbert de Catalan pisze: ↑30 sie 2021, 13:19IP zawsze może być różne. Chodzi o weryfikacje adresu e-mailMiguel de Catalan pisze: ↑30 sie 2021, 12:16 Salvatore Ramirez miał inny adres IP od Franco Matrineza przez co nie wykryłem aby były to te same konta.
-
Odznaczenia
Bezpieczeństwo przede wszystkim. Mam nadzieję, że takie sytuacje nie będą się już więcej powtarzały 
- Alicia Curie • Stempel
Też mam taką nadziejęJosé Guillermo Potocki pisze: ↑30 sie 2021, 23:48 Bezpieczeństwo przede wszystkim. Mam nadzieję, że takie sytuacje nie będą się już więcej powtarzały![]()
Alicia Curie
-
Odznaczenia
Na początku nie zrozumiałem po co te emotki i do czego się odnoszą, ale po chwili ogarnąłem
.
- Ludwik Tomović • Stempel
Ludwik Potocki Catalan pisze: ↑28 sie 2021, 21:24 Mam takie odczucie jakby ten Pan był trollem z UNP. Jakby ktoś założył konto i nas teraz wrabia i angażuje w dyskusje...
José Guillermo Potocki pisze: ↑28 sie 2021, 21:26 Mam tak samo xD. Oczywiście nikogo nie oskarżam. Po prostu po wielu dyskusjach z takimi osobami ma się już jakąś wiedzę i doświadczenie.
Skoro Panowie mają taką wiedzę i doświadczenie to bardzo proszę o przedstawienie dowodów że to ktoś z UNP.
-
Odznaczenia
Widziałem, że ktoś tak napiszę. Spodziewałem się, że na discordzie, a jednak na forum. Pozwolę sobie zacytować moją późniejszą wypowiedź.
Zaznaczę jeszcze raz, że nikogo nie oskarżałem i dalej tego nie robię. Są to tylko moje luźne przemyślenia. Wiele razy już dyskutowałem z osobami, które działają w UNP. Warto zaznaczyć, że bardzo często oskarżały one mnie o klonowanie, trolowanie lub nawet bycie klonem mojego brata. Co do tego trolla to jego styl pisania wydawał mi się podobny i tyle.José Guillermo Potocki pisze: ↑28 sie 2021, 23:04 Proszę sobie ze mnie nie drwić. Co Pan nie chciał. Z premedytacją Pan to wszystko robi. Nie ma miejsca na takie zachowania w Skarladzie. Ja muszę przeprosić tutaj UNP za to co wcześniej pisałem. To tutaj wygląda na jakiegoś klona Piechoty, tyle że bardziej inteligentnego (Piechota V2 xD).