Vaarland League - 1. sezon

Federacja Piłkarska i Reprezentacja Skarlandu w Piłce Nożnej
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

Medale Pamiatkowe

Państwa

Re: Vaarland League - 1. sezon

Post autor: Fryderyk Orański »

F. hr. Vazquez de Saavedra pisze: 24 maja 2024, 22:59 Szanowny Panie @Friedrich von Baden to była tylko propozycja do dyskusji. Bez dyskusji nie ma rozwoju, bo tylko dyskusja pozwala na poszukiwanie nowych rozwiązań. Nie jestem władny do tego, aby zabierać głos na forum VUP, a tym bardziej budować koalicję, która mogłaby takie rozwiązania przeforsować. Natomiast uważam, że jak najbardziej mogę na terenie Skarlandu ten głos zabierać. Być może będzie kiedyś sposobność przestawić to szerszemu gronu :)
Ja rozumiem. Ja tylko odpisałem, rozkładając na czynniki pierwsze tę propozycję. Oraz tłumacząc jej konsekwencje. Tak jak jest obecnie tak jest dobrze.
Co do VUP, to ono się dopiero tworzy. Poza tym nie ma ono oddzielnego forum. Jeśli piszemy o forum ligi, forum X11, to nie chodzi nam o żadne forum mikronacji, tylko o forum wewnętrzne, w grze X11. Tam są różne tematy i dyskusje. Każdy może wziąć udział, wypowiedzieć się, głosować itd.
Co do VUP jeszcze to zbieramy podpisy trenerów w wątku gali, na forum Cesarstwa Niemieckiego. Potrzeba zgody 2/3 trenerów aby VUP powstał. Obecnie jest 18 trenerów, czyli wymagane jest 12 podpisów. Nie ma jeszcze tylu. Ale jesteśmy na dobrej drodze. :)
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Federación Skarland de Fútbol Asociación”