Rada Generalitatu - ogłoszenia o pracę

Miejsce urzędowania Rady Generalitatu Królestwa Skarlandu.

Moderator: Rada Generalitatu Królestwa Skarlandu

Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

Medale Pamiatkowe

Państwa

Re: Rada Generalitatu - ogłoszenia o pracę

Post autor: Fryderyk Orański »

Może Pan @Vilarte lub @Ignacy K by zechcieli dołączyć do generalitatu.
Poza tym obywatelem w Skarlandzie jest także @Bruno Petrowicz Catalan.
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

Obrazek
Ignacy K Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Ignacy K »

Jakie są obowiązki i jakie wynagrodzenie?
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Friedrich von Baden pisze: 23 maja 2024, 15:10 Może Pan @Vilarte lub @Ignacy K by zechcieli dołączyć do generalitatu.
Poza tym obywatelem w Skarlandzie jest także @Bruno Petrowicz Catalan.
Z tego co się wiem, @Vilarte nie może zajmować żadnych zagranicznych stanowisk ze względu na restrykcyjne sarmackie prawo. Poza tym nie wiem, czy jako gość zagraniczny mógłby sprawować tę funkcję.
Su Alteza Real la Princesa de Urbino
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika
Vilarte Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Vilarte »

Dokładnie, w moim przypadku uniemożliwiałoby mi to pełnienie części funkcji w Sarmacji, jako że nie mamy podpisanego stosownego traktatu. Będę nadal wspierał aktywność w Skarlandzie, jako szeregowy mieszkaniec bądź właściciel instytucji prywatnych.
https://www.facebook.com/Hasseland/

Santiago Vilarte
Lord Szambelan Hasselandu
Mer Angemontu
Prezes SZSzachu
TBC
Awatar użytkownika
F. hr. Vazquez de Saavedra Stempel
Kontakt:

Medale Pamiatkowe

Post autor: F. hr. Vazquez de Saavedra »

@Norbert de Catalan myślę, że pośpiech nie jest wskazany w odbudowie Królestwie Skarlandu. Jestem zwolennikiem pracy w ciszy i spokoju bez zbędnej presji.

Dokładnie. Pan Santiago @Vilarte nie może pełnić żadnych funkcji w innym państwie co zresztą przecież jest zrozumiałe, bo takie same zasady obowiązują w życiu rzeczywistym. Zresztą nad czym ubolewam, ponieważ jestem pewien, że wniósłby Pan do naszego państwa wiele ciekawych pomysłów oraz przyczynił się do ich realizacji. Liczymy jednak na wsparcie.

Z całym szacunkiem Panie @Ignacy K, ale sam zaproponowałem, aby zajął się Pan tematem polityki społecznej w Królestwie Skarlandu po tym, gdy widziałem pozytywny oddźwięk na temat związany ze sportem. Jednak w żaden sposób Pan się nie odniósł do propozycji tak jak zrobiła to Hrabina @Adelaide von Hohenburg. Pytanie o zarobki w momencie, gdy musimy podnieść Królestwo Skarlandu jest zupełnie nie na miejscu. Wiadome jest to, że wynagrodzenie będzie przyzwoite, a musimy też pamiętać, że wynagrodzenie na ten moment w Królestwie Skarlandu dużo nam nie daje, bo oprócz kilku możliwości nasz system gospodarczy nie jest rozbudowany tak, że możemy obracać gotówką.

Czy zgadza się Pan w takim razie dołączyć do Rady Generalitatu obejmując na ten moment stanowisko Sekretarza bez teki?
Francisco Vazquez de Saavedra
1. i 5. Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu - od 27 marca 2020 r. do 06 maja 2020 r. oraz od 21 maja 2024 r.
2. Kanclerz Królewski - od 23 września 2013 r. do 15 marca 2014 r.
2. Przewodniczący Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013 r., Członek IOON - od 16 czerwca 2013 r.
Deputowany do Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013 r.
Udziałowiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji) - od 11 grudnia 2013 r.
Przywódca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013 r.
Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do członków IOON
W Królestwie Skarlandu - od 16 czerwca 2013 r. (zam. Valencia), w mikronacjach od 24 lutego 2007 r. (ur. Trizopolis)
Obrazek Obrazek
Ignacy K Stempel

Medale Pamiatkowe

Najpierw należy zapytać o obowiązki i zarobki zanim się gdzieś kandyduje. Bezsensu z "tym nie na miejscu". Nie muszę zatem nigdzie startować skoro nie ma rzetelnej odpowiedzi, a w zasadzie jej brak, bo dalej nie wiem jakie obowiązki i jakie zarobki.

Takimi tekstami tylko odpycha się a nie przyciąga.
Awatar użytkownika
F. hr. Vazquez de Saavedra Stempel
Kontakt:

Medale Pamiatkowe

Post autor: F. hr. Vazquez de Saavedra »

Panie @Ignacy K wstępnie była zaproponowana propozycja objęcia stanowiska Sekretarza Polityki Społecznej. Niestety. Konstytucja Królestwa Skarlandu uniemożliwia objęcie takiej funkcji. Jest możliwość zmiany tego przez Radę Generalitatu. Stąd zaproponowałem objęcie stanowiska Sekretarza bez teki do czasu wydania stosownego dokumentu dopuszczającego możliwość pełnienia przez Pana innej funkcji z odpowiednim zakresem obowiązków. Zarobki nie są ustalone z czego powinien Pan sobie zdawać sprawę. Jest to kwestia do ustalenia. Mając na uwadze "nie na miejscu" miałem na myśli to, że jesteśmy na etapie odbudowy Królestwa Skarlandu i w tym momencie finanse (zarobki) tutaj niczego nie zmienią, gdyż nawet jeżeli zarobi Pan 1,000 Peset to poza pewnymi formami nie będzie możliwości spożytkowania tego. Decyzję pozostawiam Panu wedle zasady, że albo patrzymy w jednym kierunku i zależy nam na odbudowie Królestwa Skarlandu i pchnięciu go do przodu, czy chcemy nadal się pogrążać w chaosie poprzez destrukcyjne działania.
Francisco Vazquez de Saavedra
1. i 5. Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu - od 27 marca 2020 r. do 06 maja 2020 r. oraz od 21 maja 2024 r.
2. Kanclerz Królewski - od 23 września 2013 r. do 15 marca 2014 r.
2. Przewodniczący Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013 r., Członek IOON - od 16 czerwca 2013 r.
Deputowany do Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013 r.
Udziałowiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji) - od 11 grudnia 2013 r.
Przywódca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013 r.
Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do członków IOON
W Królestwie Skarlandu - od 16 czerwca 2013 r. (zam. Valencia), w mikronacjach od 24 lutego 2007 r. (ur. Trizopolis)
Obrazek Obrazek
Ignacy K Stempel

Medale Pamiatkowe

F. hr. Vazquez de Saavedra pisze: 25 maja 2024, 1:30 Panie @Ignacy K wstępnie była zaproponowana propozycja objęcia stanowiska Sekretarza Polityki Społecznej. Niestety. Konstytucja Królestwa Skarlandu uniemożliwia objęcie takiej funkcji. Jest możliwość zmiany tego przez Radę Generalitatu. Stąd zaproponowałem objęcie stanowiska Sekretarza bez teki do czasu wydania stosownego dokumentu dopuszczającego możliwość pełnienia przez Pana innej funkcji z odpowiednim zakresem obowiązków. Zarobki nie są ustalone z czego powinien Pan sobie zdawać sprawę. Jest to kwestia do ustalenia. Mając na uwadze "nie na miejscu" miałem na myśli to, że jesteśmy na etapie odbudowy Królestwa Skarlandu i w tym momencie finanse (zarobki) tutaj niczego nie zmienią, gdyż nawet jeżeli zarobi Pan 1,000 Peset to poza pewnymi formami nie będzie możliwości spożytkowania tego. Decyzję pozostawiam Panu wedle zasady, że albo patrzymy w jednym kierunku i zależy nam na odbudowie Królestwa Skarlandu i pchnięciu go do przodu, czy chcemy nadal się pogrążać w chaosie poprzez destrukcyjne działania.
Jak się chcę to można odpowiedzieć na pytanie.
Dziękuję za odpowiedź. Można było tak od razu.
Ignacy K Stempel

Medale Pamiatkowe

Jakie obowiązki (przynajmniej ogólne) ma Sekretarz "bez teki"?
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

F. hr. Vazquez de Saavedra pisze: 24 maja 2024, 22:44 Dokładnie. Pan Santiago @Vilarte nie może pełnić żadnych funkcji w innym państwie co zresztą przecież jest zrozumiałe, bo takie same zasady obowiązują w życiu rzeczywistym. Zresztą nad czym ubolewam, ponieważ jestem pewien, że wniósłby Pan do naszego państwa wiele ciekawych pomysłów oraz przyczynił się do ich realizacji. Liczymy jednak na wsparcie.
Tutaj wystarczy tylko kwestia dogadania się z Sarmacją. Może umowa o podwójnym obywatelstwie taka, jaka miała miejsce między Sarmacją a Winkulią? Tutaj już tylko opinia Króla będzie decydująca, czy podejmiemy takowe starania.
Su Alteza Real la Princesa de Urbino
Grande de Scarlaña
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rada Generalitatu Królestwa Skarlandu”