Dobry wieczór
-
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan • Stempel
Dobry wieczór
Witam serdecznie wszystkich Skarlandczyków. Pochodzę z II Federacji Nordackiej, gdzie jestem aktywny politycznie i byłem drugim prezydentem tego kraju, a także piastowałem urząd premiera. Przybywam tu w celach turystycznych, aby samemu poznać klimat tej mikronacji.
- Juan de la Cerda • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Re: Dobry wieczór
Witam serdecznie w Królestwie Skarlandu, zapraszam do zwiedzania malowniczych gór i wybrzeży!
Zapraszam w szczególności do odwiedzenia Akropolis w Walencji i przede wszystkim do jakże bliskiego mi sercu Korony Wschodniego Królestwa Estelli, jego muzeów i malowniczych miast i natury.
Jeśli czegokolwiek potrzeba, proszę śmiało się ze mną kontaktować.
Zapraszam w szczególności do odwiedzenia Akropolis w Walencji i przede wszystkim do jakże bliskiego mi sercu Korony Wschodniego Królestwa Estelli, jego muzeów i malowniczych miast i natury.
Jeśli czegokolwiek potrzeba, proszę śmiało się ze mną kontaktować.
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Sumo Pontífice, Obispo Universal etc. - Sekretarz Spraw Wewnętrznych Królestwa Skarlandu
- Gubernator Królewski Korony Królestwa Wschodniej Estelli
- Wykładowca w Instytucie Prawa i Administracji na de la Real Academia de Skarland.

- Adelajda Radziwiłłówna • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Dzień dobry Heniu! Czyżby wakacje?
Su Alteza Real la Princesa de Urbino
Grande de Scarlaña
Grande de Scarlaña
-
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan • Stempel
Nie, jestem tu turystycznie.