Plany na działanie na Koronie Wschodniej Królestwa Estelii

Kraj Koronny

Moderator: Generalitat Wschodniej Estelli

Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel

Plany na działanie na Koronie Wschodniej Królestwa Estelii

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Jako że od niedawna jestem obywatelem Skarlandu, wypadałoby coś podziałać. Dlatego rozmyślałem, jeszcze nie mam aż tak ustalonych szczegółów, ale coś mi się rodzi w głowie. I myślę tak by też nie przesadzić, czyli będę działał na mału polach, ale za to konkretnie. Dlatego wpadłem na pomysły i konkretnie chce się zająć 3 rzeczami:
1.Wiadomo sport. Nie wiem jeszcze co konkretnie, ale rozmyślam nad niektórymi rzeczami. Więc ogółem:
a)Hokej który obecnie robię w Edelweiss... Jest nudnowaty... Sprawdzałem jak będzie działał za pomocą botów z tego, ale brak ingerencji powoduje że no średnio to działa. I tego na pewno tutaj nie zrobię.
b)W Bialenii z kolei próbowałem turniej w kurniku w chińczyka, ale chętnych to za dużo nie było i się nie odbył. No darmowe i już interakcja jest, ale no też średnio to widzę.
c)Pierwsza konkretniejsza propozycja to Lekkoatletyka. No to jest klikacz... I wymaga odblokowania poziomów. Ale to już jest taka no jakaś interakcja która wydaje mi się że nie nudzi jakoś bardzo, znaczy jest to proste, ale no nie najsłabsze. Działa to na tej stronie https://www.athleticsmania.com/#
d)Jakieś amatorskie wyścigi, które bym nagrywał botów w grze Ultima Racing 2D 2. Może jakiś wyścig klasyków?. No to takie mi brzmi skarlandzkie klimaty.
e)No i na koniec po prostu założenie grupy szachowej Skarlandzkiej, która mogłaby się mierzyć z np.Sarmackimi zawodnikami szachowymi.

Także @Norbert de Catalan oraz zwłaszcza @Juan de la Cerda wypowiedzcie się tutaj.

A ja przechodzę do punktu 2:
2.Podoba mi się że Juan wziął trochę pracy i zrobił policje i ambulanse. Myślałem by po prostu zarządzać policyjnymi organami Estelii i dawać różne narracyjne rzeczy. Raz standardowy dzień, a raz jakaś większa akcja policyjna.

3.Ostatnią rzeczą jaka mnie interesuje... To robienie map. Tak zgadza się. Chcę podjąć rękawice i zrobić bardziej szczegółowe mapy dla Korony Wschodniego Królestwa Estelii i mało tego nawet zrobić jakieś trasy autobusowe co może spodoba się nawet @Norbert de Catalan ? Pomysły mam.

Także no na tych 3 rzeczach chce się głównie skupić i czekam na wasze zdanie.
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Re: Plany na działanie na Koronie Wschodniej Królestwa Estelii

Post autor: Norbert de Catalan »

To kurnik jeszcze istnieje? :o

Ogólnie sportowe aktywności w moim przypadku po niezbyt przemyślanych zawodach VOR raczej odpadają... i ostatnio ciężko u mnie z czasem więc kurniki itp odpadają z mojej strony w najbliższym czasie raczej interakcji bym się nie spodziewał (przynajmniej do końca roku).

Druga propozycja może być ciekawa - @Juan de la Cerda będziesz musiał jakieś stopnie w Policji wprowadzić :D

W kwestii map jak najbardziej bo planuje reaktywację Vaarlandzkiego Instytutu Kartograficznego pod lekko zmienioną nazwą mianowicie: Estellański Instytut Kartograficzny aby nazwa była bardziej skarlandzka :D
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary Rotryjskiej
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika

Norbert de Catalan pisze: 08 paź 2025, 23:00 To kurnik jeszcze istnieje? :o

Ogólnie sportowe aktywności w moim przypadku po niezbyt przemyślanych zawodach VOR raczej odpadają... i ostatnio ciężko u mnie z czasem więc kurniki itp odpadają z mojej strony w najbliższym czasie raczej interakcji bym się nie spodziewał (przynajmniej do końca roku).

Druga propozycja może być ciekawa - @Juan de la Cerda będziesz musiał jakieś stopnie w Policji wprowadzić :D

W kwestii map jak najbardziej bo planuje reaktywację Vaarlandzkiego Instytutu Kartograficznego pod lekko zmienioną nazwą mianowicie: Estellański Instytut Kartograficzny aby nazwa była bardziej skarlandzka :D
1.No rozumiem.

2.No to czekamy na wypowiedź Juana.

3.To jak Estelański Instytut Kartograficzny powstanie, to zgłaszam się do dołączenia do niego :mrgreen:
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda Stempel

Post autor: Juan de la Cerda »

Postaram się wypowiedzieć dokładniej w najbliższym czasie.
Przepraszam staż kliniczny na studiach mnie pochłania.
Nie widzę przeszkód i Leszku mogę Ci nadać władzę nad policją.
Co do sportu jeśli miałoby to byc międzynarodowe wydarzenie to oczywiście bylby wspaniały pomysł bo jeśli ograniczymy sie tylko do Skalrandu to nie widzę tego zbyt kolorowo z powodu właśnie naszej małej liczności na chwilę obecną. Ale jeśli będę mógł wesprzec jakieś wydarzenie międzynarodowe to jak najbardziej. Z racji swojego doświadczenia w świecie sportu Panie Leszku widziałbym Pana w tej roli bez dwóch zdań!
Obrazek (+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia,
Sumo Pontífice, Obispo Universal etc.
- Sekretarz Spraw Wewnętrznych Królestwa Skarlandu
- Gubernator Królewski Korony Królestwa Wschodniej Estelli
- Wykładowca w Instytucie Prawa i Administracji na de la Real Academia de Skarland.
ObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika

Dobra, to wiem co zrobię jak chodzi o sport:

Idziemy w szachy, zrobię na Chess.com Skarlandzki Zespół Szachowy i będziemy się pojedynkować z SarmatamI! :D

No to super, to czekam aż będziesz aktywny i mi nadasz władzę nad policją i wtedy legalnie będę mógł działać z akcjami.

No i czekam na powstanie Estellańskiego Instytutu Kartograficznego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Korona Wschodniego Królestwa Estelli”