Miałem też przez moment, pomysł, aby utworzyć konto Królestwa Skarlandu na YouTube. Byłyby tam playlisty: Hymny, Fanfary (grane przez Królewską Orkiestrę) oraz Radio (muzyki z początku XX wieku, audycje, etc.)
Czas na nowy etap...
- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Re: Czas na nowy etap...
Świetnie! Co do propozycji x.Miguela się zgadzam
Miałem też przez moment, pomysł, aby utworzyć konto Królestwa Skarlandu na YouTube. Byłyby tam playlisty: Hymny, Fanfary (grane przez Królewską Orkiestrę) oraz Radio (muzyki z początku XX wieku, audycje, etc.)
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
A chodzi mi po głowie też kanał na YT z myślą o reaktywacji telewizji i programu Skarland Noticias ale póki co próby nagrania kończą się tym, że więcej materiału miał bym z wpadkami niż z wiadomościamiJózef Wilhelm Potocki pisze: ↑26 mar 2021, 12:41 Świetnie! Co do propozycji x.Miguela się zgadzam![]()
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Na kanale mogłyby być playlisty z oficjalnymi dźwiękami (fanfary, hymn.), Skarland Noticias oraz Radio.Norbert de Catalan pisze: ↑26 mar 2021, 13:06A chodzi mi po głowie też kanał na YT z myślą o reaktywacji telewizji i programu Skarland Noticias ale póki co próby nagrania kończą się tym, że więcej materiału miał bym z wpadkami niż z wiadomościamiJózef Wilhelm Potocki pisze: ↑26 mar 2021, 12:41 Świetnie! Co do propozycji x.Miguela się zgadzam![]()
Miałem też przez moment, pomysł, aby utworzyć konto Królestwa Skarlandu na YouTube. Byłyby tam playlisty: Hymny, Fanfary (grane przez Królewską Orkiestrę) oraz Radio (muzyki z początku XX wieku, audycje, etc.)![]()
Ciekawe czy dałoby rade zciągnąć z zaświatów dawnych obywateli którzy udzielali sie w Skarland Noticias...
Albo po prostu tych co byli i sie udzielali. Ma może ojciec jakiś kontakt z dawnymi obywatelami, Albo choćby z tymi co zarejestrowali się w tym odrodzonym Skarlandzie.?
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Kontaktu niestety nie posiadam, moja lista w GG przestała istnieć
Ale podejrzewam, że jak by ktoś ze starej gwardii chciał wrócić to by wrócił
-
-
Odznaczenia
W muzeum, pod profilami są grafiki GG. I najeżdżając widać numer. Ja tak sprawdzałem i pisałem. Ale nikt sie nie odezwał. Chyba już nie żyją mikronacyjnie i też na GG. Trochę szkoda bo fajnie by mieć tylu obywateli co miał Skarland kiedys.Norbert de Catalan pisze: ↑26 mar 2021, 13:22 Kontaktu niestety nie posiadam, moja lista w GG przestała istnieć![]()
A co do naszych aktualnych obywateli to. Co się dzieje i gdzie jest. @Sofia de Medici y Zep @Colan mc Nolan @F. Vazquez de Saavedra @Miguel Rodríguez de Ercilla ? Czemu ich nie ma ? Czemu nie piszą ? Czy zostali porwani ? Zapraszam do lektury w EL REINO edición internacional.
Jednak jesli ktoś ma kontakt to proszę napisać.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
F. Vazquez de Saavedra - mam z nim kontakt na facebooku, coś ostatnio o Skarlandzie wspominał ale czy planuje trały powrót to nie wiem - wypytam.
Miguel Rodríguez de Ercilla - nie mam kontaktu i nie wiem co się dzieje.
Colan mc Nolan - nie wiem czy nie siedzi w MAW
Sofia de Medici y Zep - no cóż nie udało się jej wcisnąć nam Surmenii, jej projekt padł więc chyba przestała się udzielać
Sofia de Medici y Zep - no cóż nie udało się jej wcisnąć nam Surmenii, jej projekt padł więc chyba przestała się udzielać
-
-
Odznaczenia
Rozumiem. Co do Colana mc Nolana to sprawdzę. Jesli tak jest to napiszę.Norbert de Catalan pisze: ↑26 mar 2021, 13:41 F. Vazquez de Saavedra - mam z nim kontakt na facebooku, coś ostatnio o Skarlandzie wspominał ale czy planuje trały powrót to nie wiem - wypytam.
-
-
Odznaczenia
Sprawdziłem i nikogo takie tam nie ma... 
- Enrique Sánchez Oviedo • Stempel
-
Odznaczenia
Królu Gratuluję inicjatywy. Ładne loga. Chętnie od czasu do czasu zasilę El reino jakimś tematem. 
/-/ Abp Enrique hrabia Sánchez Oviedo, OSI
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo

- Ludwik Potocki Catalan
-
Odznaczenia