Wniosek o powołanie sekretarza
- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Wniosek o powołanie sekretarza
Wasza Królewska Mość.
Ja Józef Wilhelm Potocki na podstawie Art. 25 Konstytucji na mój wniosek, czyli Przewodniczącego Generalitatu Królestwa Skarlandu, proszę o powołanie Sekretarza ds. Wojska, obronności, który będzie:
Kształtował, prowadził i nadzorował politykę obronną;
Kształtował, prowadził i nadzorował spraw związane z bezpieczeństwem krajowym.
Na stanowisku tym widzę Pana Miguel'a Jorge'a Potockiego
Podpisano
Ja Józef Wilhelm Potocki na podstawie Art. 25 Konstytucji na mój wniosek, czyli Przewodniczącego Generalitatu Królestwa Skarlandu, proszę o powołanie Sekretarza ds. Wojska, obronności, który będzie:
Kształtował, prowadził i nadzorował politykę obronną;
Kształtował, prowadził i nadzorował spraw związane z bezpieczeństwem krajowym.
Na stanowisku tym widzę Pana Miguel'a Jorge'a Potockiego
Podpisano
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Re: Wniosek o powołanie sekretarza
Chodzi jedynie o urząd czy również ma Pan jakiegoś kandydata?
-
Odznaczenia
Hah, przepraszam. Mój błąd zapomniałem napisać imię i nazwisko. Chodziło mi o Pana Miguel'a Jorge'a Potockiego.
Wiem, że wojsko to będzie dobre miejsce dla niego, odnajdzie się tam i poradzi sobie na pewno. Już teraz widzimy pewne efekty jego dotychczasowej pracy.
Pozdrawiam
Wiem, że wojsko to będzie dobre miejsce dla niego, odnajdzie się tam i poradzi sobie na pewno. Już teraz widzimy pewne efekty jego dotychczasowej pracy.
Pozdrawiam
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Dziękuję za to wyróżnienie i ten wniosek. Obiecuję że nie zawiodę.
WKM już teraz myślę że po stworzeniu armii powinniśmy zrobić narracyjną paradę, manewry wojskowe z udziałem wszystkich obywateli państwa, królestwa a także z gośćmi zagranicznymi i wojska mi innych państw naszego kontynentu. A może o gośćmi z całego mikroświata. Takie wydarzenie, działanie wymagać będzie wcześniejszej ofensywy dyplomatycznej, w kierunku stworzenia nowych więzi i kontaktów a także traktatów i umów i współpracy z mikroświatem.
WKM już teraz myślę że po stworzeniu armii powinniśmy zrobić narracyjną paradę, manewry wojskowe z udziałem wszystkich obywateli państwa, królestwa a także z gośćmi zagranicznymi i wojska mi innych państw naszego kontynentu. A może o gośćmi z całego mikroświata. Takie wydarzenie, działanie wymagać będzie wcześniejszej ofensywy dyplomatycznej, w kierunku stworzenia nowych więzi i kontaktów a także traktatów i umów i współpracy z mikroświatem.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Tak więc powołanie dokonane: [Dz. Urz. Fed. 2020 poz. 21]
-
Odznaczenia
WASZA KRÓLEWSKA MOŚĆ!... Nie o to chodziło. Te obowiązki miały spaść na Miguela/Michała Michał miał zająć się obronnością a ja resztą. Dobrze wystarczy zmienić dane i jeszcze też jedna rzecz jestem POTOCKI.!!
Przepraszam jeśli moje pismo było mylące. po prostu wnioskowałem o to aby wojskowe sprawy i obrony dać sekretarzowi wojska i obronności czy cos takiego jaka tam nazwa dowolna.
Przepraszam jeśli moje pismo było mylące. po prostu wnioskowałem o to aby wojskowe sprawy i obrony dać sekretarzowi wojska i obronności czy cos takiego jaka tam nazwa dowolna.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Chwila, chwila, chwila... coś mi się potentegowało podczas edycji... zaraz naprawimy ten błąd
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia