Miło mi, że mogę w końcu włączyć się do grona osób uczestniczących w niej. Pochodzę z północy Polski. Interesuję się rysowaniem oraz historią.
Chciałabym spędzić tutaj jakiś czas w miłym towarzystwie wymieniając się swoimi doświadczeniami, i wiedzą.

Tak. Nigdy wcześniej się z nimi nie zetknęłam. Zaszyte są w tym internecie.

Dziękuję.Karsten Cayetana pisze: ↑23 kwie 2021, 15:05 Twarde i ostre porównanie lecz jakże prawdziwe... Gdyby czegoś Pani nie wiedziała proszę pytać. Ja doświadczenia nie mam zbyt dużego ale mamy tutaj specjalistów mikronacyjnych chętnych do pomocy.
Witam Panią serdecznie!Maria Ostrowska pisze: ↑23 kwie 2021, 14:49 Witam. Jestem Maria Ostrowska i interesuję się historią Półwyspu Iberyjskiego. Przybyłam tutaj kiedyś ponieważ natrafiła w przeglądarce na to państwo, przy szukaniu pewnych haseł. Zarejestrowałam się i obserwowałam to co się tutaj działo aby zrozumieć na czym polega ta zabawa.![]()
Miło mi, że mogę w końcu włączyć się do grona osób uczestniczących w niej. Pochodzę z północy Polski. Interesuję się rysowaniem oraz historią.
Chciałabym spędzić tutaj jakiś czas w miłym towarzystwie wymieniając się swoimi doświadczeniami, i wiedzą.