Mnie nie pasuje XIX wiek, okres imperialny (czy też epoka medyceuszy) był eksperymentem, który średnio mi się podobał. W takim okresie ja się nie odnajduje. Pierwsza połowa XX wieku też mi nie pasuje ale idzie się w tym jakoś odnaleźć i powoli przemycać elementy współczesne.Miguel de Catalan pisze: ↑01 maja 2021, 20:01 Zastanawia mnie trochę osoba mojego ojca oraz jego postawa. Ciekawi mnie czemu ten 19 wiek jest zły, gorszy od 20.
Ciekawi mnie czemu taka Aguria miałaby niby nie pozostać w XX wieku. Ciekawi mnie czemu by nie zrobić jakiś podziałów na czasy. I czemu pomimo takiej władzy i posiadania możliwości zawetowania to król z tego nie korzysta, i niejako nam to wypomina. Czemu król pisząc taką wypowiedź próbuje wzbudzić żal, poczucie winy.
Ja jestem w stanie jakoś się dogadać aby każdy był zadowolony. Wiemy wszyscy jak Pan Bruno rozbudował Agurie oraz poświęcił się jej. Wiemy że dla niego zmiana byłaby najbardziej dotkliwa. Staram się znaleźć rozwiązanie. Czy teraz ja jestem jakiś ten zły ? Czemu król ojciec tak na mnie nastaje. Co złego w woli większości. No cóż daliśmy się wypowiedzieć. Można by zrobić referendum które nie byłoby jakoś mocno wiążące.
Ja chcę dobrze dla każdego. Naprawdę dobro Skarlandu leży mi na sercu.
Można spróbować z podziałem krajów koronnych na odrębne okresy historyczne w okresie imperium był taki kraj stowarzyszony: Wschodnia Republika Estelli/Wschodnie Królestwo Estelli