Dokładnie
Enrique Sánchez Oviedo pisze: ↑25 cze 2021, 23:42
Nigdy niczego pewnym nie można być. Pamiętam, jak jeszcze jakiś czas temu chyba w maju pisał WKM, iż nie będzie go w czerwcu. Było to podczas głosowań nad czasem w KS.
Jednak życzę aby nieważne jak długi byłby okres panowania WKM, to aby był on dobry dla waszej osoby oraz dla pozostałych mieszkańców. Bo po co rządzić i być władcą kiedy nie będzie dla kogo panować, lub gdy to nie będzie sprawiało frajdy..?
Urlop miałem mieć z moją drugą połówką w mej drugiej rodzinnej miejscowości (w zasadzie można tak powiedzieć) czyli Faenzie w słonecznej Italii ale urlopy nam szlag trafił. Po za tym jak za Medyceuszy kraju bym nie opuścił ino był bym wrzodem na tyłku

nie no żartuję ale na pewno bym kraju nie opuścił na stałe tylko czekał aż komuś się nóżka powinie i sam się wykończy - czekam na dogodny moment i atakuję znienacka
Co prawda przed przerwą w mikronacjach byłem niczym pan Piechota tyle, że na skalę lokalną czyli wrzodem na tyłku po kolei Karola I, Pedra I, Andreasa I i Eleonory lokalnie na Estelli-Vaarlandzie wszyscy mieli dość mojej skromnej osoby zwłaszcza chyba w RON, w Rotrii też mieli mnie dość
Cóż okres mego panowania teraz w zamyśle ma być długi, prawy i sprawiedliwy - nie mylić z polskim pisem - nie wyznaje idei narodowego socjalizmu jestem raczej z kręgów europejskich federalistów