Jestem Alfred Fabian von Hohenburg Tehen-Dżek. W mikronacjach działam niemalże nieprzerwanie od końcówki stycznia 2017 roku, na początku w Sarmacji i Baridasie, później również na Nordacie, zarówno w Muratyce jak i Unii Trzech Narodów (później - Federacji Nordackiej oraz obecnym Związku Winkulijskim). Od pewnego czasu działam również w Hasselandzie.
Ostatnio dużo negatywnych emocji sprawiło, że pora w końcu wybrać się gdzieś na urlop i zresetować. Wybór padł na Skarland - mikronację, która już od dawna bardzo mnie interesowała i od dłuższego czasu planowałem tutaj zagościć - jeżeli nie na dłużej, to na krócej. Myślę, że ten moment nadszedł, w przeddzień tak ważnego wydarzenia w Królestwie Skarlandu, jak RMAW, w którym oczywiście zamierzam walczyć o najwyższe pozycje.
Przede wszystkich, jestem informatykiem, chociaż nie jestem osobą, która potrafi tworzyć zaawansowane programy. Systemu gospodarczego jeszcze nie napisałem
Poza tym interesuje mnie "oręż", ale tych naprawdę bardzo dawnych lat - bronie starożytnych Persów, czy też tych, z czasów Cesarstwa Rzymskiego. Nie jestem jednak fanem wszelako pojętej wojny, czy służby wojskowej.
Ostatnio mam również pewien uraz do pewnej "fabularyzacji i narracji", więc wolałbym osobiście nie brać udziału w wszelkiego rodzaju bankietach, balach itp. Mam nadzieję, że nie będzie to przeszkodą do działalności w Skarlandzie!