Sede vacante w Rotrii

Miejsce do dyskusji na tematy związane ze Skarlandem oraz z wydarzeniami w innych mikronacjach.

Kto zostanie następnym Patriarchą Rotrii?

Stanisław Wieniawa kardynał della Rotria OSI
0
Brak głosów
Pius Maria kardynał de Medici
0
Brak głosów
Mikołaj kardynał Dreder
0
Brak głosów
Aureliusz Wawrzyniec kardynał de Medici y Zep
0
Brak głosów
Michał Franciszek kardynał Lisewicz
1
14%
Stanisław kardynał Dmowski
1
14%
Enrique kardynał Sánchez Oviedo
4
57%
Kandydat spoza Kolegium
1
14%

Liczba głosów: 7

Miguel de Catalan Stempel

Odznaczenia

Re: Sede vacante w Rotrii

Post autor: Miguel de Catalan »

Doskonale ciebie rozumiem Enrique.. Kiedy w Skarlandzie podczas Rajdu Skarlandu wydarzyła się awaria i posty się poprzestawiały, to nikt mi nie wierzył... :) ;)
Teraz kiedy doszło do takich rzeczy, podobnych, podczas konklawe to nagle wszyscy stają sie neutralni, nie są pewni, radzą wyjaśnić sytuację.
Mnie zbesztać, nie szanować, ignorować, uznać nieoficjalnie za persona non grata to można. Ale innym się to upiecze ?
Gdzie są strażnicy teksasu? Spece od informatyki, oskarżyciele, krzykacze ??! Każdy wie do kogo mówię. Ale niech chowają swe głowy w piasek, bo tylko to potraficie. Hańba. Wstyd. Skandal.
Awatar użytkownika
Ludwik Tomović Stempel

Post autor: Ludwik Tomović »

Miguel de Catalan pisze: 03 lut 2022, 22:42 Hańba. Wstyd. Skandal.
Miguel de Catalan ostro o swojej działalności w mikroświecie.
/-/
dr net. chor. Ludwik Wilhelm diuk Tomović

Gubernator Konfederacji Sclavinii
Obrazek
Orjon Surma

Post autor: Orjon Surma »

Miguel de Catalan pisze: 03 lut 2022, 22:42[...] Gdzie są strażnicy teksasu? Spece od informatyki, [...]
Administracja forum Rotrii jest tutaj i musi odpisywać na takie oszczerstwa jak "chowanie głowy w piasek". Od wczoraj badam tę sprawę w ramach posiadanych kompetencji; swoje stanowisko przedstawię w ramach komisji (o ile takowa powstanie).

Odznaczenia

@Ludwik Tomović przeinaczył pan moje słowa i zmanipulował. Ciągle oczywiście będzie mnie Pan atakował mnie, nieważne co by się innego działo. Ktoś inny coś kręci, ale to mnie ciągle będzie się obrywało...
Orjon Surma pisze: 04 lut 2022, 6:42
Miguel de Catalan pisze: 03 lut 2022, 22:42[...] Gdzie są strażnicy teksasu? Spece od informatyki, [...]
Administracja forum Rotrii jest tutaj i musi odpisywać na takie oszczerstwa jak "chowanie głowy w piasek". Od wczoraj badam tę sprawę w ramach posiadanych kompetencji; swoje stanowisko przedstawię w ramach komisji (o ile takowa powstanie).
Dobrze cieszy mnie, choć "speców" podczas Rajdu Skarlandu było znacznie więcej. Zobaczymy jednak co wyjdzie z prac komisji..
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán

Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Norbert de Catalan »

Miguel de Catalan pisze: 03 lut 2022, 22:42 Kiedy w Skarlandzie podczas Rajdu Skarlandu wydarzyła się awaria i posty się poprzestawiały, to nikt mi nie wierzył... :) ;)
Same się poprzestawiały? To dlaczego w dzienniku błędów niema o tym wzmianki? Hmm... albo inaczej: Czemu nie poinformowałeś mnie o takim błędzie? Proszę Cię abyś nie poruszał już tego tematu bo niczemu dobremu to nie służy
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek

Odznaczenia

Norbert de Catalan pisze: 04 lut 2022, 8:40
Miguel de Catalan pisze: 03 lut 2022, 22:42 Kiedy w Skarlandzie podczas Rajdu Skarlandu wydarzyła się awaria i posty się poprzestawiały, to nikt mi nie wierzył... :) ;)
Same się poprzestawiały? To dlaczego w dzienniku błędów niema o tym wzmianki? Hmm... albo inaczej: Czemu nie poinformowałeś mnie o takim błędzie?
Obrazek
To był sarkazm. Dreder też napisał o "awarii", a potem Medici przyznał, że on zlecił aby Dreder usunął Wieniawie uprawnienia.
Także bez spiny. :) ;)
Joahim von Ribertrop Stempel

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Hmmm, nie no, to takie dziwne że ludzi bardziej obchodzi wielka międzynarodowa inba niż sprawa wewnętrzna jakiejś mikro.

Odznaczenia

Znikaj trollu.
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Ludwik Tomović pisze: 04 lut 2022, 2:13
Miguel de Catalan pisze: 03 lut 2022, 22:42 Hańba. Wstyd. Skandal.
Miguel de Catalan ostro o swojej działalności w mikroświecie.
Nie potrzebne są już te dogryzki. Wszyscy pamiętamy co się stało. Jednak Książę Miguel przeprosił za zaistniałą sytuację a jednak nikt nie pamięta o tym, poniósł też konsekwencje swojego zachowania. Nie widzę dalszej potrzeby rozpamiętywania. W jakim celu Pan dalej to rozpamiętuje? Trochę sensu w tym nie ma.
Joahim von Ribertrop Stempel

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Miguel de Catalan pisze: 04 lut 2022, 9:53 Znikaj trollu.
Nie zamierzam.
Adelaide de Sousa de la Acri pisze: 04 lut 2022, 10:25 Nie potrzebne są już te dogryzki. Wszyscy pamiętamy co się stało. Jednak Książę Miguel przeprosił za zaistniałą sytuację a jednak nikt nie pamięta o tym, poniósł też konsekwencje swojego zachowania. Nie widzę dalszej potrzeby rozpamiętywania. W jakim celu Pan dalej to rozpamiętuje? Trochę sensu w tym nie ma.
Ja tak tylko zauważę, że to Książę Miguel pierwszy postanowił wszystkim przypomnieć o tej jakże emocjonującej sprawie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rynek Główny Plaza Mayor w Walencji”