Ponownie dominat w pełnej krasie
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Re: Ponownie dominat w pełnej krasie
U Nas są pobanowani, ale w RON też żaden się nie odzywa a Oviedo przecież tam się na synodzie udzielał... tak więc raczej sprawa jest jasna
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Swoją drogą, dokonania Miguela są wyjątkowe i chyba długo, długo nikt mu nie dorówna. Ile trzeba nieć w sobie uporu i charyzmy by stworzyć i prowadzić tyle postaci. Ile trzeba poświecić czasu na to by wszystkie te postacie były aktywne i to w tylu krajach. Przecież większość z nas (tak przynajmniej myślę) mając na głowie szkołę i/lub pracę i jeszcze rodzinę na luksus przesiadywania godzinami przed ekranem pozwolić sobie nie może. Być może dlatego tak trudno uwierzyć że to dzieło jednej osoby. Niestety wszystko wskazuje że tak właśnie jest.

Mnie, Miguela nie jest żal, wiedział co robi i mimo że jego aktywność i zaangażowanie zasługuje na uznanie, to całą resztę należy napiętnować. Nie do zaakceptowania jest przejmowanie cudzych kont i wykorzystywanie ich do własnych celów. Nazwijmy rzecz po imieniu, to kradzież cudzej postaci (tożsamości). Nie do zaakceptowania jest tworzenie rodu, którego nie ma, po to by stworzyć sobie zaplecze i poparcie do innych działań. Przecież to zwykłe oszustwo i świadome wprowadzanie władz i obywateli danego kraju w błąd.
Dlatego żal mi nie Miguela, a wszystkich którzy podli ofiara tych manipulacji. Przecież teraz każda osoba która zechce wrócić do aktywności a jej postać została przejęta jest z miejsca spalona. Żal mi wszystkich którzy czuja się oszukani i wykorzystani. Wszystkich którzy utracili córki, żony czy innych członków rodziny. Posprzątanie tego bajzlu będzie nie tylko bolesne ale i pracochłonne, a populacja niektórych państw zmniejszy się niemal o połowę.

Mnie, Miguela nie jest żal, wiedział co robi i mimo że jego aktywność i zaangażowanie zasługuje na uznanie, to całą resztę należy napiętnować. Nie do zaakceptowania jest przejmowanie cudzych kont i wykorzystywanie ich do własnych celów. Nazwijmy rzecz po imieniu, to kradzież cudzej postaci (tożsamości). Nie do zaakceptowania jest tworzenie rodu, którego nie ma, po to by stworzyć sobie zaplecze i poparcie do innych działań. Przecież to zwykłe oszustwo i świadome wprowadzanie władz i obywateli danego kraju w błąd.
Dlatego żal mi nie Miguela, a wszystkich którzy podli ofiara tych manipulacji. Przecież teraz każda osoba która zechce wrócić do aktywności a jej postać została przejęta jest z miejsca spalona. Żal mi wszystkich którzy czuja się oszukani i wykorzystani. Wszystkich którzy utracili córki, żony czy innych członków rodziny. Posprzątanie tego bajzlu będzie nie tylko bolesne ale i pracochłonne, a populacja niektórych państw zmniejszy się niemal o połowę.
Bruno Petrowicz Catalan

-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Po powrocie z pracy przedstawię pełną listę kont Miguela - noż kur... do jasnej cholery zrobił ze Skarlandu siedliszcze klonerów...
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
To ja czekam z utęsknieniem... Jestem ciekaw ogólnej liczby zbiorczej we wszystkich mikronacjach.Norbert de Catalan pisze: ↑13 lut 2022, 11:54 Po powrocie z pracy przedstawię pełną listę kont Miguela - noż kur... do jasnej cholery zrobił ze Skarlandu siedliszcze klonerów...
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Jak się rozejrzeć po świecie, to można spotkać takie kwiatki od zapachu których idzie się przewrócić. http://xorphia.ct8.pl/forum/viewtopic.php?p=120#p120 Jest zarejestrowany w Stemplu. Z tego co pamiętam w styczniu w Cesarstwie Niemieckim pojawił się tęż niejaki Heinrich Grüner.
Bruno Petrowicz Catalan

-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Pełna lista:
1. Miguel de Catalan
2. Ludwik Potocki Catalan
3. Enrique Sánchez Oviedo
4. Stefano Agostini
5. José Guillermo Potocki
6. Alicia Curie
7. Franco Martínez
8. Katarzyna Radziwiłłówna
9. Carolina Potocka
10. Tymoteusz Piechota
11. Maria Ostrowska
12. Izabela
13. Don Pedro
14. Gagik Bagratyda (po za podejrzeniem)
15. Jurij Pietrow
16. Maja Bak-Ar
Konta prowadzone za moją zgodą:
1. Pan Skarlandczyk - cel powstania: witanie nowo przybyłych w Skarlandzie.
2. Numernabis - cel: głupawa pogawędka XD
Materiał dowodowy:

1. Miguel de Catalan
2. Ludwik Potocki Catalan
3. Enrique Sánchez Oviedo
4. Stefano Agostini
5. José Guillermo Potocki
6. Alicia Curie
7. Franco Martínez
8. Katarzyna Radziwiłłówna
9. Carolina Potocka
10. Tymoteusz Piechota
11. Maria Ostrowska
12. Izabela
13. Don Pedro
15. Jurij Pietrow
16. Maja Bak-Ar
Konta prowadzone za moją zgodą:
1. Pan Skarlandczyk - cel powstania: witanie nowo przybyłych w Skarlandzie.
2. Numernabis - cel: głupawa pogawędka XD
Materiał dowodowy:

- Stanisław Dmowski
To się nie godzi, żeby wiązać Bagratydę z tą trupą Potockich. Zupełnie inne usposobienie, bystrość umysłu i ostrość głoszonej idei. Jeśli może mieć coś wspólnego to z prawdziwym Oviedo niż z osobą, która przywłaszczyła sobie jego konto. A gdyby to była prawda to naprawdę bym się zdziwił i uznał, że mieliśmy do czynienia z jakimś geniuszem, który grał inteligenta i głupka jednocześnie.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
No ale takie są fakty. W logach administratorów brak wzmianki o tym, że doszło do zmiany danych przez administratora zarówno u Oviedo jak i Bagratydy.Stanisław Dmowski pisze: ↑13 lut 2022, 16:48 To się nie godzi, żeby wiązać Bagratydę z tą trupą Potockich. Zupełnie inne usposobienie, bystrość umysłu i ostrość głoszonej idei. Jeśli może mieć coś wspólnego to z prawdziwym Oviedo niż z osobą, która przywłaszczyła sobie jego konto. A gdyby to była prawda to naprawdę bym się zdziwił i uznał, że mieliśmy do czynienia z jakimś geniuszem, który grał inteligenta i głupka jednocześnie.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Znaczy się jest gorzej niż można było się spodziewać. Myślałem też, że nic mnie już nie zaskoczy, a jednak. Zestawienie Gaika Bagradytę - Jurij Pietrow - Enrique Sánchez Oviedo zwala z nóg. No i Tymoteusz Piechota - Miguel Catalan. W życiu bym nie pomyślał że mają ze sobą coś wspólnego.
Kiedyś to już mówiłem. Wszyscy uważali Piechotę za gówniarza i idiotę, a to bystry i inteligentny facet, którego bawi to że robi z nas idiotów. Nie zdziwi mnie jak teraz obserwuje co się dzieje i zrywa boki, a za kilka dni pojawi się gdzieś pod innymi personaliami. Chociaż w MAW nie kryje swej obecności i ciekawe ile tam ma innych tożsamości.Stanisław Dmowski pisze: ↑13 lut 2022, 16:48 To się nie godzi, żeby wiązać Bagratydę z tą trupą Potockich. Zupełnie inne usposobienie, bystrość umysłu i ostrość głoszonej idei. Jeśli może mieć coś wspólnego to z prawdziwym Oviedo niż z osobą, która przywłaszczyła sobie jego konto. A gdyby to była prawda to naprawdę bym się zdziwił i uznał, że mieliśmy do czynienia z jakimś geniuszem, który grał inteligenta i głupka jednocześnie.
Bruno Petrowicz Catalan

- Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz • Stempel
-
Odznaczenia
Dokładnie, winien mieć związek z prawdziwym Oviedo (choć być może jeszcze nie odrodził się jeszcze wtedy Skarland? Nie mam pewności, ale całkiem możliwe), co z niemałym zdziwieniem ostatnio dostrzegłem. Ciekawi mnie, jak zareagował w związku z tym, że Oviedo przejęty istniał równolegle.Stanisław Dmowski pisze: ↑13 lut 2022, 16:48 To się nie godzi, żeby wiązać Bagratydę z tą trupą Potockich. Zupełnie inne usposobienie, bystrość umysłu i ostrość głoszonej idei. Jeśli może mieć coś wspólnego to z prawdziwym Oviedo niż z osobą, która przywłaszczyła sobie jego konto. A gdyby to była prawda to naprawdę bym się zdziwił i uznał, że mieliśmy do czynienia z jakimś geniuszem, który grał inteligenta i głupka jednocześnie.
Zaś obecność takich osób jak Jurij Pietrow — chyba z Bialenii/Brodrii, jak i pan Piechota mnie zastanawia. Nie jest to możliwe, by to były te same osoby. Sam dobrze wiem, jak bardzo pan Michał działaność pana Piechoty chciał zwalczać.
(-) Michael Franciscus Lubomirski-Lisewicz
Porucznik wojsk litewskich
Minister Księstwa Urbino
Ambasador Rzeczypospolitej Obojga Narodów w Księstwie Sarmacji
Porucznik wojsk litewskich
Minister Księstwa Urbino
Ambasador Rzeczypospolitej Obojga Narodów w Księstwie Sarmacji