Czas na nowy etap...

Awatar użytkownika
José Guillermo Potocki Stempel

Odznaczenia

Re: Czas na nowy etap...

Post autor: José Guillermo Potocki »

Świetnie! Co do propozycji x.Miguela się zgadzam :D
Miałem też przez moment, pomysł, aby utworzyć konto Królestwa Skarlandu na YouTube. Byłyby tam playlisty: Hymny, Fanfary (grane przez Królewską Orkiestrę) oraz Radio (muzyki z początku XX wieku, audycje, etc.)
/-/ Józef Wilhelm Potocki h. Pilawa
Były Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu
Były Gubernator Korony Królestwa Francji
Ambasador Rzeczypospolitej Obojga Narodów w Palatynacie Leocji i Pustkowiach Winków

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Norbert de Catalan »

Józef Wilhelm Potocki pisze: 26 mar 2021, 12:41 Świetnie! Co do propozycji x.Miguela się zgadzam :D
Miałem też przez moment, pomysł, aby utworzyć konto Królestwa Skarlandu na YouTube. Byłyby tam playlisty: Hymny, Fanfary (grane przez Królewską Orkiestrę) oraz Radio (muzyki z początku XX wieku, audycje, etc.)
A chodzi mi po głowie też kanał na YT z myślą o reaktywacji telewizji i programu Skarland Noticias ale póki co próby nagrania kończą się tym, że więcej materiału miał bym z wpadkami niż z wiadomościami :D
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary Rotryjskiej
Obrazek Obrazek
Miguel de Catalan Stempel

Odznaczenia

Post autor: Miguel de Catalan »

Norbert de Catalan pisze: 26 mar 2021, 13:06
Józef Wilhelm Potocki pisze: 26 mar 2021, 12:41 Świetnie! Co do propozycji x.Miguela się zgadzam :D
A chodzi mi po głowie też kanał na YT z myślą o reaktywacji telewizji i programu Skarland Noticias ale póki co próby nagrania kończą się tym, że więcej materiału miał bym z wpadkami niż z wiadomościami :D
Na kanale mogłyby być playlisty z oficjalnymi dźwiękami (fanfary, hymn.), Skarland Noticias oraz Radio.
Ciekawe czy dałoby rade zciągnąć z zaświatów dawnych obywateli którzy udzielali sie w Skarland Noticias...
Albo po prostu tych co byli i sie udzielali. Ma może ojciec jakiś kontakt z dawnymi obywatelami, Albo choćby z tymi co zarejestrowali się w tym odrodzonym Skarlandzie.?
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Kontaktu niestety nie posiadam, moja lista w GG przestała istnieć :(
Ale podejrzewam, że jak by ktoś ze starej gwardii chciał wrócić to by wrócił
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary Rotryjskiej
Obrazek Obrazek

Odznaczenia

Norbert de Catalan pisze: 26 mar 2021, 13:22 Kontaktu niestety nie posiadam, moja lista w GG przestała istnieć :(
Ale podejrzewam, że jak by ktoś ze starej gwardii chciał wrócić to by wrócił
W muzeum, pod profilami są grafiki GG. I najeżdżając widać numer. Ja tak sprawdzałem i pisałem. Ale nikt sie nie odezwał. Chyba już nie żyją mikronacyjnie i też na GG. Trochę szkoda bo fajnie by mieć tylu obywateli co miał Skarland kiedys. :D

A co do naszych aktualnych obywateli to. Co się dzieje i gdzie jest. @Sofia de Medici y Zep @Colan mc Nolan @F. Vazquez de Saavedra @Miguel Rodríguez de Ercilla ? Czemu ich nie ma ? Czemu nie piszą ? Czy zostali porwani ? Zapraszam do lektury w EL REINO edición internacional. :D
Jednak jesli ktoś ma kontakt to proszę napisać.
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

F. Vazquez de Saavedra - mam z nim kontakt na facebooku, coś ostatnio o Skarlandzie wspominał ale czy planuje trały powrót to nie wiem - wypytam.
Miguel Rodríguez de Ercilla - nie mam kontaktu i nie wiem co się dzieje.
Colan mc Nolan - nie wiem czy nie siedzi w MAW
Sofia de Medici y Zep - no cóż nie udało się jej wcisnąć nam Surmenii, jej projekt padł więc chyba przestała się udzielać
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Obrazek Obrazek

Odznaczenia

Norbert de Catalan pisze: 26 mar 2021, 13:41 F. Vazquez de Saavedra - mam z nim kontakt na facebooku, coś ostatnio o Skarlandzie wspominał ale czy planuje trały powrót to nie wiem - wypytam.
Miguel Rodríguez de Ercilla - nie mam kontaktu i nie wiem co się dzieje.
Colan mc Nolan - nie wiem czy nie siedzi w MAW
Sofia de Medici y Zep - no cóż nie udało się jej wcisnąć nam Surmenii, jej projekt padł więc chyba przestała się udzielać
Rozumiem. Co do Colana mc Nolana to sprawdzę. Jesli tak jest to napiszę.

Odznaczenia

Sprawdziłem i nikogo takie tam nie ma... :|
Awatar użytkownika
Enrique Sánchez Oviedo Stempel

Odznaczenia

Post autor: Enrique Sánchez Oviedo »

Królu Gratuluję inicjatywy. Ładne loga. Chętnie od czasu do czasu zasilę El reino jakimś tematem. :D
/-/ Abp Enrique hrabia Sánchez Oviedo, OSI
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Obrazek
Awatar użytkownika
Ludwik Potocki Catalan

Odznaczenia

Post autor: Ludwik Potocki Catalan »

Ładne grafiki. A j projekt obiecujący. Gratuluję. :D
Ludwik Potocki Catalan