Biznes AKC w Skarlandzie
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
Biznes AKC w Skarlandzie
Dzień dobry. Jak wiadomo obecnie posiadam własną firmę AKC(Ampraczen-Koribien Cars). Mianowicie postanowiłem, że chciałbym ją rozwinąć również w Skarlandzie. A mianowicie konkretnie potrzebował bym nowego lub wolnego budynku, który mógłbym przerobić na magazyn dla mojej firmy AKC i tam bym budował samochody i modele, głównie na rynek Skarlandzki. Po pewnych rozmowach, słyszałem że pan @Norbert de Catalan jest ekspertem w tych sprawach i najlepiej pana zapytać o kupno takiego budynku.
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Re: Biznes AKC w Skarlandzie
A jaka lokalizacja by Pana interesowała? Zasobów nam nie brakuje, co prawda plany poszczególnych miast są w preprodukcji ale zawsze coś można ogarnąć
- Juan de la Cerda • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Z pewnością każda inicjatywa gospodarcza i aktywnościowa jest z całego serca i całych sił wspierana w Skarlandzie
Sam pomysł brzmi niezwykle ciekawie !
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Sumo Pontífice, Obispo Universal etc. - Sekretarz Spraw Wewnętrznych Królestwa Skarlandu
- Gubernator Królewski Korony Królestwa Wschodniej Estelli
- Wykładowca w Instytucie Prawa i Administracji na de la Real Academia de Skarland.

-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
@Leszek Ebe-Grüner tylko do prowadzenia działalności trzeba mieć status Rezydenta Królestwa Skarlandu
No myślę że najlepiej w jakimś mieście w tej samej prowincji w której mieszka pan @Juan de la Cerda .Norbert de Catalan pisze: ↑26 cze 2025, 11:35 A jaka lokalizacja by Pana interesowała? Zasobów nam nie brakuje, co prawda plany poszczególnych miast są w preprodukcji ale zawsze coś można ogarnąć
A dziękujeJuan de la Cerda pisze: ↑26 cze 2025, 17:15 Z pewnością każda inicjatywa gospodarcza i aktywnościowa jest z całego serca i całych sił wspierana w SkarlandzieSam pomysł brzmi niezwykle ciekawie !
Dobrze, a jak się taki status Rezydenta Królestwa Skarlandu zdobywa?Norbert de Catalan pisze: ↑27 cze 2025, 17:11 @Leszek Ebe-Grüner tylko do prowadzenia działalności trzeba mieć status Rezydenta Królestwa Skarlandu
-
Medale Pamiatkowe
Wzór wniosku można znaleźć w Królewskim Departamencie Bezpieczeństwa
viewforum.php?f=147
Zapraszam zatem do jednego z regionów Estelli Wschodniej !
viewforum.php?f=147
Zapraszam zatem do jednego z regionów Estelli Wschodniej !
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Sumo Pontífice, Obispo Universal etc. - Sekretarz Spraw Wewnętrznych Królestwa Skarlandu
- Wykładowca w Instytucie Prawa i Administracji na de la Real Academia de Skarland.

Dobrze skoro mam przyjęty wniosek na Rezydenta, to wiem że na pewno chcę te magazyny utworzyć w mieście Elche. Czy jak jestem rezydentem, to mogę już je tam otworzyć, czy jeszcze coś potrzebuje panie @Norbert de Catalan ?
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Więc po kolei:Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑01 lip 2025, 0:11 Dobrze skoro mam przyjęty wniosek na Rezydenta, to wiem że na pewno chcę te magazyny utworzyć w mieście Elche. Czy jak jestem rezydentem, to mogę już je tam otworzyć, czy jeszcze coś potrzebuje panie @Norbert de Catalan ?
1. Należy zarejestrować firmę składając wniosek w rejestrze REGISTRADORES:
- wzór wniosku z kodem do pobrania,
- obowiązuje opłata skarbowa w wysokości 100 Pts,
- wniosek złożyć należy w tym dziale.
2. Dodatkowych informacji można uzyskać w Biurze Informacji Rejestru REGISTRADORES.
Po dokonaniu formalności może Pan swobodnie działać w Elche, jak pojawi się plan miasta to wtedy zaklepiemy jakąś działke albo działki
-
Medale Pamiatkowe
Po wypełnieniu formalności upewnię się aby właściwie miejsce na forum było Panu udostępnione @Leszek Ebe-Grüner