[Dz. U. Gen. z 2025 poz. 13] Listy Uwierzytelniające - Juan de la Cerda

Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

[Dz. U. Gen. z 2025 poz. 13] Listy Uwierzytelniające - Juan de la Cerda

Post autor: Norbert de Catalan »

Obrazek

CARTA CREDENCIAL
L I S T U W I E R Z Y T E L N I A J Ą C Y

Z P A Ł A C U K R Ó L E W S K I E G O W Walencji, dnia 15. miesiąca lipca roku 2025.

Don Norbert I de Catalán
z Bożej łaski i na mocy Konstytucji Król Skarlandu

Do Jego Książęcej Mości Arkadiusza Maksymiliana
Księcia Sarmacji

Wasza Książęca Mość

Pragnąc utrzymać i umacniać więzy przyjaźni oraz owocną współpracę, które szczęśliwie istnieją między Królestwem Skarlandu a Księstwem Sarmacji, postanowiłem powołać Jego Ekscelencję Don Juana de la Cerda na stanowisko Ambasadora Nadzwyczajnego i Pełnomocnego Królestwa Skarlandu przy Księstwie Sarmacji.

Jestem przekonany iż jego kwalifikacje i doświadczenie gwarantują jego zdolności do reprezentowania mojego rządu z godnością i skutecznością.

Proszę Waszą Książęcą Mość, aby zechciał łaskawie przyjąć mojego przedstawiciela oraz udzielić mu wszelkiej pomocy i wsparcia, jakiego może potrzebować w wypełnianiu powierzonych mu obowiązków, a także wierzę, że będzie on działał w duchu wzajemnego zrozumienia i przyjaźni, która łączy nasze narody.

Proszę przyjąć, Wasza Książęca Mość, wyrazy mojej najwyższej estymy i szacunku.

/-/ Norbert I de Catalán, El Rey

KRÓL SKARLANDU
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary Rotryjskiej
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Re: [Dz. U. Gen. z 2025 poz. 13] Listy Uwierzytelniające - Juan de la Cerda

Obrazek

CARTA CREDENCIAL

Z P A Ł A C U K R Ó L E W S K I E G O W Walencji, dnia 15. miesiąca lipca roku 2025.

Don Norbert I de Catalán

Do Jego Królewskiej Mości Konrada Radziwiłła
Króla Rzeczpospolitej Obojga Narodów

Wasza Królewska Mość

Pragnąc utrzymać i umacniać więzy przyjaźni oraz owocną współpracę, które szczęśliwie istnieją między Królestwem Skarlandu a Rzeczpospolitą Obojga Narodów, postanowiłem powołać Jego Ekscelencję Don Juana de la Cerda na stanowisko Ambasadora Nadzwyczajnego i Pełnomocnego Królestwa Skarlandu przy Rzeczpospolitej Obojga Narodów.

Jestem przekonany iż jego kwalifikacje i doświadczenie gwarantują jego zdolności do reprezentowania mojego rządu z godnością i skutecznością.

Proszę Waszą Królewską Mość, aby zechciał łaskawie przyjąć mojego przedstawiciela oraz udzielić mu wszelkiej pomocy i wsparcia, jakiego może potrzebować w wypełnianiu powierzonych mu obowiązków, a także wierzę, że będzie on działał w duchu wzajemnego zrozumienia i przyjaźni, która łączy nasze narody.

Proszę przyjąć, Wasza Królewska Mość, wyrazy mojej najwyższej estymy i szacunku.

KRÓL SKARLANDU
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary Rotryjskiej
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Re: [Dz. U. Gen. z 2025 poz. 13] Listy Uwierzytelniające - Juan de la Cerda

Obrazek

CARTA CREDENCIAL
O G Ó L N Y

Don Norbert I de Catalán

Pragnąc utrzymać i umacniać więzy przyjaźni oraz owocną współpracę, które mam nadzieję zaistnieją między Królestwem Skarlandu a państwami Mikroświata, postanowiłem powołać Jego Ekscelencję Don Juana de la Cerda na stanowisko Ambasadora Nadzwyczajnego i Pełnomocnego Królestwa Skarlandu wobec każdego kraju Mikroświata, który zechce nawiązać współpracę z Królestwem Skarlandu.

Proszę przyjąć, wyrazy mojej najwyższej estymy i szacunku.

KRÓL SKARLANDU
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Postanowienia Królewskie”