Gmach Ambasady

Embajada del Valle de Edelweiss
Regulamin forum
Obrazek
Joachim Cargalho

Gmach Ambasady

Post autor: Joachim Cargalho »

Każdy z budynków wśród ambasad Kotliny Edelweiss jest ważnym miejscem dla ich obywateli. Tradycyjnie, zawsze mogą się w nich zatrzymać podczas podróży do zaprzyjaźnionego państwa, a niejednokrotnie staje się ona miejscem wydarzeń kulturalnych lub społecznych. Dzięki uprzejmości władz Skarlandu, otrzymaliśmy budynek, który pozwoli nam wykorzystywać tę przestrzeń jak najlepiej.

Reprezentacyjny hol, przytulny salon i patio oraz przede wszystkim gabinet - miejsce pracy edelweisskiego ambasadora.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Joachim Cargalho

Re: Gmach Ambasady

Obrazek

Nota Dyplomatyczna
ws. otwarcia Ambasady

@Wasza Królewska Mość,
Mieszkańcy Królestwa Skarlandu,

z radością przyjąłem wiadomość o otwarciu Ambasady Kotliny Edelweiss na ziemiach Skarlandu! Wierzę, że jest to początek naszej stałej współpracy, o którą osobiście zabiegałem w czasie przygotowań do wymiany podpisów pod ustaleniami traktatowymi. Wierzę również, iż współpraca nie będzie opierała się jedynie na dyplomatycznej kurtuazji, ale przerodzi się w dużo bardziej jakościowe wydarzenia, które ubogacą nasze Narody!

Jedność wśród mikronacji jest ważnym elementem egzystencji całego naszego społeczeństwa, dlatego też jestem przekonany, że razem zrobimy wszystko, aby kultywować najpiękniejsze elementy współistnienia takie jak empatia i wzajemne zrozumienie!

Otrzymałem informację, że Oberhaupt pod moją nieobecność przekazał swojemu Dziedzicowi list do Jego Królewskiej Mości Norberta z mianowaniem @Leszka Ebe-Grünera na stanowisko Ambasadora i prośbą o udzielenie agreementu. Jestem przekonany, że jako przedstawiciel Edli, będzie on niezwykle uważny, aby jak najlepiej zadbać o spójność przekazu najważniejszych informacji i komentarzy o wydarzeniach mikroświatowych.

Z oberhauptowskim błogosławieństwem
Joachim Cargalho
SZEF DEPARTAMENTU DYPLOMATYCZNEGO
ObrazekObrazek

Stadt Edelwiess, 7 października 1925 r.
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Dobrze to może trochę informacji z Edelweiss. Tym razem główny temat Piłka Nożna.

https://edelweiss.org.pl/viewforum.php?f=278

Wszystko jest coraz lepiej przygotowywane i coraz bliżej nadchodzą zawody reprezentacji na XXVII mundialu piłkarskim. Stadiony, hotele, strefy fanów, autokary i wiele wiele innych atrakcji! Oczywiście są też wybrana maskotka i piłka. Myślę że warto je przedstawić:

Maskotka-Edek Eliiot

Obrazek

Piłka-Edelka:

Obrazek

Z takich jeszcze ciekawych informacji, to warto zaznaczyć, że został powołany rezerwat przyrody w Wolkenbad.

https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php? ... 076#p47076
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Norbert de Catalan »

@Joachim Cargalho tu jest jakby luksusowo :D
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary Rotryjskiej
Obrazek Obrazek
Joachim Cargalho

@Norbert de Catalan, a nawet nie zauważyłem.
Ale to chyba przyzwyczajenie do edelweisskiego przepychu! :lol:

Dostałem specjalny rozkaz, by gmach ambasady był dostosowany do potrzeb oberhauptowskiego Dziedzica.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ambasada Kotliny Edelweiss”